IDO Seven D -WC-istuimet

IDO Seven D -mallistoon kuuluu seitsemän lattiamallista wc-istuinta, yksi seinä-wc ja yksi seinä-pesuistuin. Yhteistä kaikille on selkeä muotoilu, joka miellyttää silmää ja saa kiitosta myös siivoojalta, sillä istuimissa ei ole turhia likaa kerääviä saumoja. Kaikille malleille on myönnetty Nordic Quality -tunnus.

Varmatoiminen huuhtelumekanismi

Suomessa vesi on yleensä kovaa, ja mekanismiin voi kerääntyä kalkkia. Seven D:n komponentit sijaitsevat veden yläpuolella eivätkä siten kerää kalkkikertymiä ympärilleen.

Kaksoishuuhtelu

IDO Seven D:ssä on omat huuhtelut isolla ja pienellä hädälle. Pienempi vedenkulutus säästää sekä rahaa että ympäristöä.

Kiinnitys myös liimaamalla

IDO Seven D -wc:n voi kiinnittää lattiaan myös liimaamalla, jolloin vesieristeeseen ei tarvitse tehdä turhia ruuvinreikiä. Erityisen näppärää tämä on silloin kun kylpyhuoneessa on lattialämmitys. Jos käytät liimaa, valitse wc-istuin, jossa ei ole ruuvinreikiä.

Fresh WC- toiminto

Ainutlaatuinen sisäänrakennettu Fresh WC -toiminto annostelee automaattisesti wc-raikastetta jokaiseen huuhteluveteen. Luonto kiittää, kun erillisiä kertakäyttöisiä raikasteita ei enää tarvita.

Kaksinkertainen vesisäiliö

Kaksinkertainen vesisäiliö on hiljainen, turvallinen ja siisti. Jos posliinikuoreen tulee kolhuja, muovinen sisäsäiliö pysyy silti ehjänä eikä vesi valu rakenteisiin. Kaksoisrakenteen ansiosta säiliön pintaan ei tiivisty kosteutta kovallakaan helteellä. Saumaton posliinikuori on myös huolitellun näköinen ja helppo pitää puhtaana.

 

Varaosatakuu

IDO Seven D -wc:n varaosia on saatavilla vähintään 10 vuotta valmistuksen lopettamisen jälkeen.

Viimeistele kannella

Wc-istuimen kansi kannattaa valita käytön ja tarpeen mukaan. Esimerkiksi Slow Close -kansi sulkeutuu pehmeästi kolahtamatta, ja Quick Release -saranoille varustettu kansi taas on helppo irrottaa siivouksen ajaksi. Jos taloudessasi on pikkupoikia, osaat varmasti arvostaa tätä ominaisuutta.